CARNET DEL CANTAIRE
(DESCOMPTES, PROMOCIONS...)

carnet

L'1 de setembre de 2016, va entrar en vigor el nou carnet de cantaire. Té una validesa fins al 31 d’agost de 2018. Com ja sabeu i és habitual, els carnets es reparteixen a través dels vostres caps de demarcació, però si voleu també podeu passar per la Secretaria de la FCEC a recollir-los en persona. Només heu de dir el nombre de cantaires que sou, i podrà passar qualsevol persona de la coral.DESCOMPTES AMB EL CARNET DE CANTAIRE DE LA FCEC

A totes les activitats organitzades per la FCEC.

Botigues Unió Musical: descomptes i condicions de venda i de lloguer especials; lloguer gratuït de cabines d'estudi equipades amb piano i orgue.

L'Auditori de Barcelona: 10% de descompte (màxim, dues entrades) en la  programació de cicles de cambra, Festival de Músiques Contemporànies i de l’OBC; 25% per a grups (mínim, 25 persones), en els concerts de l’OBC dels dissabtes a la tarda; 50% de descompte en els concerts del Cicle Coral a l’Auditori (vendes a taquilla). 

Palau de la Música Catalana: 25% de descompte en els cicles següents (màxim, dues entrades per carnet):Constel·lació Palau 100, Concerts Simfònics al Palau, Cicle Coral Orfeó Català, Cicle Cor de Cambra, Tardes al Palau, Liceu al Palau, Intèrprets Catalans, Concerts Familiars, Primer Palau, Orgue al Palau, Mestres de la guitarra, Música Antiga, Echo Rising Stars, ONCA, Bandautors, Palau 30’, Matinals al Palau i el Concert de Sant Esteve; descompte en les visites guiades al Palau de la Música Catalana.

Gran Teatre del Liceu: ofertes especials durant l’any.

Auditori Municipal de Terrassa: 25% de descompte en la programació de la Temporada Música (excepte els concerts que ja están rebaixats de preu)

Auditori Municipal Enric Granados de Lleida: descomptes puntuals per corals

Associació Catalana d’Escoles de Música: descomptes especials en determinades activitats

Pianoservei: 10% de descompte en lloguer de pianos de cua (www.pianoservei.com). 

Meridià Viatges: 7% de descompte en la programació del Club Català de Viatges; 5% de descompte en paquets turístics d'agències majoristes. Preus especials per a viatges organitzats per les corals.

Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre: 20% de descompte en els concerts normals i 10 % de descompte en els concerts de cloenda.

Dijous Clàssics al Poliorama: 20% de descompte en "Programació Familiar" (cal reservar a través de la productora Actes Únics, 932966800).

Botigues Balil 1 i Balil 2: 10% de descompte en moda d'home i moda jove. 

Albergs de la Fundació Torre del Palau: (Navàs): 10% de descompte (per al titular del carnet i un acompanyant). 

Cursos Internacionals de Cant a Sant Cugat, 50% de descompte a oients. 

Discos Castelló: 5% de descompte a la botiga Clàssica (compres en efectiu). 

Parc Aquàtic Illa Fantasia: 10% de descompte.

Caixa Fòrum: 50% de descompte en totes les activitats musicals. 

XI cicle Concerts a Barcelona: 20% de descompte. 

"Els GRANS del GOSPEL" del FESTIVAL De GOSPEL  a Barcelona: 15% de descompte

RECORDEU!.....................................................................................................................

S'estan negociant més descomptes. Us anirem informant.
Us demano que quan organitzeu un concert i feu pagar, feu un descompte als qui em portin.
Per poder-me fer servir heu d'enganxar una foto vostra i el segell de la vostra coral.